Älä häiritse -tila

Älä häiritse -tilassa Kaspersky-sovellus ei näytä ponnahdusilmoituksia tietokoneesi tapahtumista, jotka ilmenevät videopuhelun, elokuvan katselun taikka asennettujen sovellusten tai näppäimistön aktiivisen käytön aikana. Älä häiritse -tila voi myös keskeyttää joitakin automaattisesti alkaneita tehtäviä tai viivästyttää ajoitettujen tehtävien suorittamista, jotta tietokoneen resursseja ei käytetä liikaa.

Älä häiritse -tila otetaan käyttöön ja poistetaan käytössä automaattisesti. Sinun ei tarvitse muuttaa sovelluksen asetuksia.

Kun poistut Älä häiritse -tilasta, sovellus näyttää tehtäväpalkin ilmoitusalueella viestin kaikista tapahtumista, joita varattuna ollessasi ilmeni. Jos tapahtumia oli useita, voit siirtyä Ilmoituskeskus tarkastelemaan kaikkia tapahtumia napsauttamalla Näytä-painiketta.

Voit tarkastella myös kaikkia kolmen edellisen päivän aikana ilmenneitä tapahtumia Ilmoituskeskuksen Tila-välilehden Ilmoitukset-osiossa.

Kun Pelitila tai Älä häiritse -tila on käytössä, et myöskään näe samaan laitteeseen asennetun Kaspersky VPN Secure Connection- ja Kaspersky Password Manager -sovelluksen ilmoituksia.

Voit lukea lisää ilmoitusten näyttämisestä Ohjeen Sovelluksen ilmoitusten määrittäminen -osiosta.